Cultuur Chaos

Cultuurpunt Aalsmeer komt met een nieuw initiatief: Cultuur Chaos!

De inschrijving is geopend. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Club Cultuur.

Vragen? Neem contact op met Cultuurpunt Aalsmeer via info@cultuurpuntaalsmeer.nl

Ontdek cultuur tijdens Cultuur Chaos, het gloednieuwe initiatief van Cultuurpunt Aalsmeer! Van 29 april t/m 1 mei, op maandag, dinsdag en woensdag, worden alle kinderen van Aalsmeer en omstreken uitgenodigd om een voorproefje te nemen van verschillende culturele activiteiten. 

Voor wie: Voor kinderen t/m 13 jaar
Wanneer: 29 april t/m 1 mei
Waar: Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer
Prijs: Gratis! 

Het programma

Maandag

HipHop Dance workshop 8 t/m 12 jaar
Ben jij gek op bewegen en leuke muziek? Dan is deze workshop precies voor jou! Hiphop is een dansvorm, bestaand uit verschillende soorten straatdansstijlen. Ontdek de wereld van hiphop met Black Bird Dance Center Aalsmeer! Schrijf je nu in en we zien je op de dansvloer!

Leer en ambacht workshop 10 t/m 12 jaar
Doe mee met een spannende gratis workshop over leer & ambacht fashion tijdens Cultuur Chaos, gegeven door Marieke Ten Thij! Wist je dat je iets superleuks kunt maken met gerecycled leer, een hamer en wat spijkers? Tijdens deze workshop ontdek je je creatieve kant en ga je naar huis met de coolste decoratie voor je slaapkamer! Laten we gaan knutselen – schrijf je vandaag nog in voor onze workshop!

Theater workshop 7 t/m 9 jaar
Tijdens de gratis Theater activiteit tijdens Cultuur Chaos kunnen kinderen de magie van acteren ervaren. Voor één dag kun je in verschillende rollen stappen, je eigen werelden creëren of gewoon verrast worden. Alles is mogelijk in het theater! Als jouw kind graag zijn verbeelding gebruikt, dan is deze activiteit echt iets voor jouw kind! Schrijf je nu in voor een avontuur dat ze nooit zullen vergeten!

Dinsdag

Bouw je eigen escape room workshop (9 t/m 13 jaar)
Ontsnap in een wereld vol mysterie en avontuur met onze gratis workshop “Bouw je eigen Escape Room” tijdens Cultuur Chaos (gegeven door Tom Schutte)! Los de door jou ontworpen mysteries op of laat andere kinderen proberen jouw code te kraken. Schrijf je nu in voor een onvergetelijke ervaring voor slimme kinderen!

Podcast maken workshop (9 t/m 12 jaar)
Ben jij op verhalen vertellen? Dan is deze gratis workshop tijdens Cultuur Chaos perfect voor jou (gegeven door Kim Maarse)! Leer hoe je jouw eigen podcast kan maken en deel je verhalen met de hele wereld. Je leert alles over storytelling, opnames maken en hoe je jouw podcast online zet. Een unieke kans om en nieuwe vaardigheden op te doen! Schrijf je snel in en vertel jouw verhaal aan de wereld!

Theater workshop 4 t/m 6 jaar
Als je kleintjes ervan dromen om piraat, prinses of tovenaar te worden, dan is deze gratis creatieve theater workshop perfect voor hen! Kinderen van 4 tot 6 jaar gaan op een fantasierijk avontuur en leren hoe ze zich op een leuke, speelse manier kunnen uitdrukken. Theater stimuleert creativiteit en brengt verhalen tot leven – wat een geweldig cadeau om je kind te geven!
Schrijf je nu in voor een ervaring die ze nooit zullen vergeten!

Woensdag

Graffiti Workshop (9 t/m 12 jaar)
Graffiti is straatkunst, die je overal tegen kan komen. Tijdens deze gratis workshop (gegeven door Sander Bosman) tijdens Cultuur Chaos ga je creatief met spuitbussen aan de slag. Leer street art van een professional en maak je eigen kunstwerk. Schrijf je snel in en ontdek kunst met spuitbussen!

Voorlezen en kleuterdans (4 t/m 6 jaar)
Doe mee met ons leuke lees- en dansavontuur tijdens cultuur chaos met Blackbird Dance Centre! Zit jij in groep 1 en 2 en ben jij dol op muziek en bewegen? Kom met ons mee dansen en nieuwe moves ontdekken! We beginnen met het samen lezen van een leuk dansboekje! Schrijf je nu in voor een onvergetelijke dans workshop, met leuke voorlees activiteit!

Theater workshop (10 t/m 13 jaar)
Tijdens de gratis Theater activiteit tijdens Cultuur Chaos kunnen kinderen de magie van acteren ervaren. Voor één dag kun je in verschillende rollen stappen, je eigen werelden creëren of gewoon verrast worden. Alles is mogelijk in het theater! Als jouw kind graag zijn verbeelding gebruikt, dan is deze activiteit echt iets voor jouw kind! Schrijf je nu in voor een avontuur dat ze nooit zullen vergeten!

Zentangle workshop (8 t/m 12 jaar)
Maak je klaar voor een geweldig creatief avontuur! Met de gratis Zentangle workshop (door Carla Jooren) tijdens Cultuur Chaos kan iedereen van 8-13 jaar een kunstenaar worden. Door veel verschillende kleine patronen te combineren, maak je een spectaculair kunstwerk. Deze leuke, ontspannende activiteit helpt je om jezelf uit te drukken. Laat je fantasie de vrije loop – de mogelijkheden zijn eindeloos!