Cultuurpunt Aalsmeer en Bibliotheek Amstelland organiseren creatieve ontmoetingen bij een babbelbankje

Cultuurpunt Aalsmeer organiseert samen met de bibliotheek Amstelland tijdens de Week van de Ontmoeting, creatieve ontmoetingen bij een babbelbankje. Deze bankjes in Aalsmeer en Kudelstaart zijn de plekken om nieuwe mensen te ontmoeten. Samen met verschillende partners organiseert Participe Amstelland allerlei leuke activiteiten bij deze bankjes, allemaal met als doel ontmoetingen aan te moedigen. Elk bankje heeft een uniek thema en vrijdag de 29ste brengen we creativiteit naar deze ontmoetingsplekken met het thema “Creatief Ontmoeten.”   

Voor wie: Voor alle mensen uit de gemeente Aalsmeer
Wanneer: Vrijdag 29 september, 14:00 – 17:00
Waar: Centrum, Drie Kolommenplein, t.h.v. Medisch Centrum
Prijs: Gratis! 

De volgende activiteiten zullen plaatsvinden bij de babbelbankjes: 

Schrijf jouw waslijnverhaal
Kom langs bij het Babbelbankje en trek een kaartje met een vraag over reizen. Of het nu gaat om reizen in Nederland of naar verre landen, laat je inspiratie de vrije loop. Schrijf jouw korte verhaal op speciaal briefpapier en hang het op aan de waslijn. Op deze manier kunnen voorbijgangers jouw verhaal ontdekken en wie weet, misschien schrijft iemand anders wel een brief terug. 

Jan zet een Boompje op
Jan Daalman zal (zijn eigen)gedichten voordragen, allemaal geïnspireerd door bomen en waarom ze zo belangrijk zijn. Terwijl hij op het bankje zit, zal hij ook ter plekke boomrijmen maken en bezoekers persoonlijk aanspreken op het plein. Het belooft een bijzondere ervaring te worden. 

Portretten door Fotogroep Aalsmeer
Fotogroep Aalsmeer nodigt deelnemers uit om portretfoto’s van hen te maken, uiteraard met hun toestemming. Dit is een geweldige kans als je een speciale foto wilt laten maken op het Babbelbankje. Bovendien kun je lokale talenten in actie zien.   

De activiteiten van Cultuurpunt Aalsmeer en bibliotheek Amstelland bij het Babbelbankje beloven niet alleen creatieve ontmoetingen, maar ook een verkenning van de kunst, poëzie en fotografie. Kom langs bij de Babbelbankjes in Aalsmeer tijdens de Week van de Ontmoeting en ontdek hoe cultuur mensen met elkaar verbindt. 

deel dit bericht
meer nieuws
Namens Cultuurpunt Aalsmeer willen we jullie een fijne kerstdagen en nieuwjaar vol met cultuur…
lees verder