Doe Mee met KickASS in Aalsmeer!

Heb jij een KickASS idee? Iets met cultuur, maar beschik je niet over de middelen om dit uit te voeren? Schrijf je dan in voor een Speeddate en pitch je plan. 

Voor wie: Iedereen met een cultureel idee voor Aalsmeer of Kudelstaart
Wanneer: 10 juni, 8 juli, 23 september, 21 oktober en 25 november.
Waar: Meerdere locaties

Waar moet ik aan dan aan denken?

Een buurtpicknick met muziek, een wijkfeest met straattheater, een verrassingsconcert
bij een verzorgingstehuis, een feestelijke act bij de avondvierdaagse, een flashmob, een breakdance battle, een korte film maken, talentenjacht, voorlezen in de winkelstraat, of een graffiti-marathon.

Wat is KickASS?

KickASS is er voor alle inwoners en werkenden van Aalsmeer. Heb je een plan voor een buurtpicknick met muziek, een wijkfeest met straattheater, een flashmob op het Praamplein, of iets anders bijzonders? Meld je dan aan! Ook particulieren kunnen meedoen.

Wat kun je aanvragen?
Je kunt een eenmalige subsidie aanvragen van minimaal €100,- tot maximaal €2.500,- voor kunst- en cultuuractiviteiten. De subsidie is bedoeld om actieve cultuurparticipatie in Aalsmeer en Kudelstaart te stimuleren. Het gaat om meedoen!

Hoe werkt het?

  1. Aanmelden: Meld je aan voor een van de speeddates. De data zijn 10 juni, 8 juli, 23 september, 21 oktober en 25 november.
  1. Pitch: Je krijgt 30 minuten om je idee te presenteren: 10 minuten om je idee uit te leggen en 20 minuten voor vragen van het panel.
  1. Beoordeling: Binnen enkele dagen hoor je of je idee is goedgekeurd.
  1. Uitvoering: Bij goedkeuring heb je een jaar de tijd om je project uit te voeren.

Doe Mee!
Wil jij je idee presenteren en kans maken op subsidie? Klik hier voor meer informatie, alle data en om je aan te melden voor een speeddate.

deel dit bericht
meer nieuws