Geef je op voor het Pop Up Atelier! GRATIS

Het is alweer juni, en dat betekent dat het weer tijd is voor IkToon; de maand waarin amateurkunst en amateurkunstenaars centraal staan. In Aalsmeer en Kudelstaart vinden deze maand veel GRATIS workshops plaats georganiseerd door Cultuurpunt Aalsmeer. Bij het Pop Up Atelier krijg je iedere woensdagmiddag de kans om een toffe, gratis beeldende workshop van een echte kunstenaar te volgen.

We starten woensdag 8 juni met een zeefdruk workshop van Tobias Rothe. We gaan deze van oorsprong Japanse druktechniek ontdekken. We maken onder begeleiding van Tobias een aantal zeefdrukken. Het ontwerpen, compositie, kleur en vorm van de drukken komen aan bod. Maar vooral het zelf doen en experimenteren met deze druktechniek zal in deze workshop de boventoon voeren. Voor de groepen 6-8 aan de Aalsmeerderweg 325 van 15:00-17:00.

Op woensdag 15 juni is er een workshop graffiti ontwerpen en spuiten van Sander Bosman. Hij neemt je mee in de straatcultuur van grafitti. Van ontwerp tot eindresultaat, onder begeleiding van Sander maak jij je eigen handtekening of tag. Het is voor groep 6-8.

Op woensdag 22 juni gaat Femke Kempkes krachtstenen maken. Speeksteen snijden, slijpen en schuren tot je je eigen mooie steen gemaakt hebt in de vorm van een bladje of een dier. Laat je fantasie de vrijeloop! Ook wordt er nog een mooi tasje bijgemaakt, zodat je ‘m overal veilig mee naar toe kan nemen. Voor de groepen 4-8 van 15:00-17:00 in PLace2Bieb in Kudelstaart.

Als laatste is er woensdag 29 juni een cursus sieraden maken van hergebruikte materialen. Maak een stoere armband of een mooi halsketting. Het kan allemaal bij Monique van der Heijdt. Zij zorgt voor de materialen, maar helpt je ook bij het hergebruiken van je eigen meegenomen materialen! Voor de groepen 6-8 op Aalsmeerderweg 230.

Om je GRATIS in te schrijven en meer informatie te ontvangen, stuur dan een mail naar bblomberg@cultuurpuntaalsmeer.nl

We zien je graag verschijnen op één of natuurlijk alle vier de woensdagen. Tot dan!

deel dit bericht
meer nieuws

Alle cultuur in je mailbox?

Schrijf je in voor nieuws van Cultuurpunt Aalsmeer