KunstLab Junior op beeldeneiland

kunstLab Junior op Beeldeneiland

Ga in de zomervakantie bij KunstLab Junior vier dagen aan de slag met kunst onder leiding van kunstenaar Femke Kempkes. Van idee en inspiratie tot en met het maken van kunst en een expositie voor familie en vrienden.

KunstLab Junior vindt plaats van maandag 24 t/m donderdag 27 juli Geef jouw zomervakantie een creatieve start en schrijf je vóór 10 juli in via inschrijvingen@cultuurpuntaalsmeer.nl. Zien we deze zomer jouw kunstwerk ook op Beeldeneiland?

Wat: vier dagen kunst maken van begin tot eind
Docent: Femke Kempkes Voor: kinderen van 10 – 15 jaar uit Aalsmeer en Kudelstaart Wanneer: maandag 24 juli t/m donderdag 27 juli (1e week van de zomervakantie) Tijd: 10.00 tot 15.00 uur Waar: Femke’s Beeldeneiland, Jaagpad 9, De Kwakel

Inschrijven: vóór 10 juli ‘23 via inschrijvingen@cultuurpuntaalsmeer.nl
Prijs: € 50,- p.p.

Over beeldeneiland – Femke Kempkes

Over Femke Kempkes is een beeldend kunstenaar en een gepassioneerde docent en trainer. Ze woont met haar gezin op een idyllisch eiland in De Kwakel, waar ze de ruimte heeft om haar creaties te ontwikkelen. Hoewel ze een groot deel van het jaar op een eiland woont, is zij actief op zoek naar verbinding en uitwisseling met anderen.

Haar unieke perspectieven en de waarde die ze hecht aan samenwerking vormen de kern van haar benadering van kunstonderwijs. Haar ervaring en expertise maken haar de perfecte mentor voor Kunst Lab Junior.

 

deel dit bericht
meer nieuws