KunstLab Zomereditie

Zomers KunstLab op Beeldeneiland

Ga in de zomervakantie als deelnemer van KunstLab Junior vier dagen aan de slag met kunst.

Dit gebeurt onder leiding van kunstenaar Femke Kempkes. Je gaat van idee en inspiratie tot en met het maken van kunst. En als afsluiter is er een expositie voor jouw familie en vrienden. KunstLab Junior vindt plaats van maandag 28 t/m donderdag 31 augustus. Geef jouw zomervakantie een creatieve start en schrijf je vóór 21 augustus in via inschrijvingen@cultuurpuntaalsmeer.nl. Zien we deze zomer jouw kunstwerk ook op beeldeneiland?

Voor wie:kinderen van 10-15 jaar uit Aalsmeer en Kudelstaart.Wanneer:maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus(laatste week van de zomervakantie) Tijd: 10.00 uur tot 15.00 uur Waar: Femke’s beeldeneiland, Jaagpad 9, De Kwakel

Prijs: € 50,- p.p.  Inschrijven:vóór 21 augustus ‘23  via inschrijvingen@cultuurpuntaalsmeer.nl 

Download hier de KunstLab Zomer flyer

Over de docent

Femke Kempkes is een beeldend kunstenaar en een gepassioneerde docent en trainer. Ze woont met haar gezin op een idyllisch eiland in De Kwakel, waar ze de ruimte heeft om haar creaties te ontwikkelen. Hoewel ze een groot deel van het jaar op een eiland woont, is zij actief op zoek naar verbinding en uitwisseling met anderen. Haar unieke perspectieven en de waarde die ze hecht aan samenwerking vormen de kern van haar benadering van kunstonderwijs. Haar ervaring en expertise maken haar de perfecte mentor voor Kunst Lab Junior.

 

deel dit bericht
meer nieuws
Namens Cultuurpunt Aalsmeer willen we jullie een fijne kerstdagen en nieuwjaar vol met cultuur…
lees verder