Openbare Repetities tijdens IkToon

IkToon 2023 aalsmeer

De maand juni is de ‘IkToon’ maand, dat betekent dat kunst en cultuur centraal staat in deze maand. Zo ook in Aalsmeer. 

Openbare repetities 

Drie Aalsmeerse muziekverenigingen hebben ervoor gekozen om in de week van 5 tot 9 juni open repetities te houden die voor iedereen toegankelijk zijn. Wil je iets meer weten van het reilen en zeilen van deze verenigingen kom dan langs! Speel je een blaasinstrument en zou je willen meespelen neem dan je instrument mee. 

  • Fanfare Flora repeteert op maandag 5 Juni van 20:00 tot 22:15 in het eigen clubgebouw aan de Wim Kandreef 1 in Kudelstaart. Flora staat onder leiding van Dick-Jan Veerbeek. www.muziekverenigingflora.com en de Facebook pagina 
  • Aalsmeers Harmonie repeteert op dinsdag 6 Juni van 19.45 tot 22.00 uur in het gebouw Het Baken aan de Sportlaan 86 in Aalsmeer. Aalsmeers Harmonie staat onder leiding van dirigent Michel de Haas. Bekijk www.aalsmeersharmonie.nl en de Facebookpagina   
  • Sursum Corda is ook een Harmonie en repeteert op de vrijdag 9 juni van 19:00 tot 19:45 uur voor de jeugd en van 20:00 tot 22:00 uur voor het orkest bij ‘Het Middelpunt’, Wilhelminastraat 42 te Aalsmeer. Sursum Corda staat onder leiding van dirigente Elvira van Sloten. http://www.sursum-corda-aalsmeer.nl  en de Facebookpagina.

 

Waarom is het fijn om bij een muziekvereniging te spelen? 

De verenigingen hebben alle drie een lange geschiedenis in Aalsmeer en omgeving. Zij verzorgen concerten en optredens in Aalsmeer en omgeving. De muziek die gemaakt wordt is heel bestaat uit veel genres en stijlen, van pop tot klassiek en van musicals tot mooie klassieke werken. De leden vinden het heel fijn om gezellig met elkaar muziek te maken en anderen blij te maken met hun muziek. Heb je interesse of zou je eens een repetitie avond willen meemaken? Je bent van harte welkom op één van deze repetitieavonden!

deel dit bericht
meer nieuws
Namens Cultuurpunt Aalsmeer willen we jullie een fijne kerstdagen en nieuwjaar vol met cultuur…
lees verder