Team Cultuurpunt Aalsmeer

Een team van vier medewerkers houdt zich bezig met diverse ondersteunende werkzaamheden, zoals het coördineren van het onderwijs en de amateurkunst, het organiseren van culturele (naschoolse) projecten op basis- en middelbare scholen, de administratie en de marketing & communicatie.

Boaz

Boaz Blomberg

Cultuurverbinder

Mijn naam is Boaz, de cultuurverbinder bij Cultuurpunt Aalsmeer. Ik ben hier als buitenstaander binnengekomen, maar heb zo de gastvrijheid van Aalsmeer en Kudelstaart mogen ontdekken. Maandag t/m donderdag zijn mijn werkdagen en ben dan hard aan het werk om de kinderen en jongeren van de gemeente kennis te laten met kunst en cultuur. Ik vind het belangrijk om te laten zien dat kunst en cultuur vaak veel laagdrempeliger is dan je denkt. Het kan je namelijk dingen laten realiseren over de maatschappij, maar belangrijker nog; over jezelf. Ik hou ervan om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, dus bel of mail me met je ideeën! In mijn vrije tijd speel ik gitaar, ga ik naar concerten en kijk ik graag een goede film. Tot snel in de Oude Veiling.

CPA_Lenneke_2

Lenneke Heijjer

Teamleider

Als teamleider ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team Cultuurpunt in Aalsmeer. Samen met het team zorgen we ervoor dat onze doelen worden bereikt, visie wordt nagestreefd en dit alles in nauw samenwerking met het lokale speelveld.
Ik geloof sterk in de kracht van cultuur en de rol die het speelt in onze samenleving. Hierdoor ontstaan er vele mooie culturele projecten binnen onze gemeente Aalsmeer voor jong en oud. Mijn achtergrond ligt in het jongerenwerk, ook binnen deze gemeente en daardoor heb ik een groot netwerk opgebouwd om mooie verbindingen met elkaar te kunnen maken. Mijn werkdag is op de maandag en verder ben ik vrijwel altijd telefonisch te bereiken.

thumbnail_IMG_20230817_192129_456

Bowien Wegman

Specialist Marketing & Communicatie

In de functie als Marketing en Communicatie specialist bij Cultuurpunt Aalsmeer ben ik verantwoordelijk voor het sturen van de marketing- en communicatiestrategie van het Cultuurpunt.  Ik zorg ervoor dat Cultuurpunt Aalsmeer voldoende zichtbaar is voor de buitenwereld. Cultuurpunt Aalsmeer is het knooppunt voor cultuur in Aalsmeer. Aan mij de taak om ervoor te zorgen dat de verschillende cursussen, activiteiten, lessen, verenigingen en culturele instellingen in Aalsmeer te vinden zijn door de inwoners, maar ook dat deze verschillende entititeiten verbinding met elkaar opzoeken.

dirk (2)

Dirk Beets

Projectleider Amateurkunst

Ik ben Dirk Beets: musicus, muziekdocent, componist, arrangeur en muziekinspirator. Ik houd van het groepsproces dat ontstaat als mensen samen muziek maken. Juist daar waar ruimte is voor ieders creatieve inbreng, individuele wensen en ideeën ontstaan voor mij de magische momenten van het muziek maken.
In juli 2022 ben ik begonnen als projectleider Amateurkunst bij Cultuurpunt Aalsmeer. Samen met de amateurverenigingen en stichtingen kijken we wat we elk jaar willen bereiken en zetten we stappen naar een duurzame samenwerking, waarin we elkaar kunnen ondersteunen.