Crown Aalsmeer bestaat uit een theater, een bioscoop en een business studio’s.

Het Crown theater zit gevestigd in het voormalige Endemolcomplex. Een schitterende zaal die plaats biedt bij grote voorstellingen aan 792 bezoekers en bij kleinere voorstellingen aan 550 bezoekers. Zowel muziek, cabaret, toneel, musicals en kindervoorstellingen zijn te zien in het theater.

Iedere week draait er een ruime variatie aan films in Crown Cinema! Of je nu in de grote zaal plaatsneemt op de rode pluchen stoelen of met de kinderen neerploft op de zitzakken in de kleine zaal; in Crown Cinema zit je er vorstelijk bij. In de kiosk zijn uiteraard allerlei lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar. Zo ben je echt een avondje uit!

De Crown Busisness Studio’s zit gevestigd in het evenementencomplex Studio’s Aalsmeer. In het oude veilinggedeelte bevindt zich 20.000m2 ingericht als kantoor- en vergaderruimtes. Hiermee is Studio’s Aalsmeer een locatie geworden die geschikt is voor ondernemingen uit allerlei industrieën.; dus ook op zakelijk gebied! Of u nu op zoek bent naar een ruimte voor een bedrijfspresentatie of vergadering, een congres of een kantoor om voor langere tijd te huren, onder het dak van Crown Business Studio’s Aalsmeer vindt u het allemaal.