Cultuurpunt Aalsmeer knooppunt voor culturele activiteiten, cursussen, lessen, verenigingen en culturele instellingen in Aalsmeer

Knooppunt van Cultuur
Het Cultuurpunt verzorgt oriënterend muziek-, dans-, en theateronderwijs voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd en ondersteunt het culturele leven in Aalsmeer. Cultuurliefhebbers en beoefenaars, zowel amateurs als professionals, kunnen bij het Cultuurpunt kennis delen, advies inwinnen en elkaar ontmoeten. Daarnaast stimuleert het Cultuurpunt nieuwe samenwerkingsverbanden en culturele activiteiten.

Combinatiefunctionaris Cultuur
De combinatiefunctionaris cultuur, die deel uitmaakt van het team van het Cultuurpunt, laat kinderen en jongeren onderschools kennismaken met kunst en cultuur en verbindt dit met activiteiten na school. De combinatiefunctionaris werkt daarbij samen met de combinatiefunctionaris welzijn van gro-up Buurtwerk en sport van Sportservice Aalsmeer.

Subsidies
Cultuurpunt Aalsmeer ondersteunt individuen en verenigingen of stichtingen bij het aanvragen van subsidies, maar verstrekt zelf geen subsidies. De gemeente Aalsmeer biedt de mogelijkheid om projectsubsidies aan te vragen voor culturele activiteiten in Aalsmeer. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente, de bijbehorende formulieren zijn te vinden via deze link.

Cultuurpunt Aalsmeer is ook op de hoogte van regionale en landelijke subsidieregelingen en kan daarbij adviseren.  

Bekijk onze missie en visie 

nieuws
activiteiten
Call to a member function getTimestamp() on bool