Ouderenmiddag 8 oktober

Zaterdag 8 oktober staat De Oude Veiling in het teken van de ouderen van Aalsmeer. Er is een mooi programma gemaakt met leuke activiteiten. Of je nu komt voor je eigen plezier, het contact met andere Aalsmeerders of de zaterdagmiddagborrel, we ontvangen u graag! De activiteiten van al onze partners zijn:

Cultuurpunt Aalsmeer
Muziek kan veel betekenen. Het kan je vrolijk of verdrietig maken of je laten herinneren aan je eerste liefde. Er is niets mooiers dan deze herinneringen samen te delen door meezingen. Daarom komt er iemand naar De Oude Veiling om oud-Nederlandse meezingers met u te zingen.

Bibliotheek Aalsmeer
Heeft u een voorwerp wat u dierbaar is? Of een voorwerp dat u gevonden heeft of bent verloren? Vanuit dit voorwerp gaat u een gedicht schrijven. Door middel van speelse oefeningen maakt u een gedicht op mooi briefpapier.

Restaurant De Oude Veiling
Het restaurant verzorgt voor u een heerlijk (alcoholische) versnapering voor een goed prijsje!

Gewoon Doen
De medewerkers van Gewoon Doen staan de hele middag voor u klaar. Ze nemen graag uw jas aan en staan open voor een gesprekje. We zien u graag op zaterdag 8 oktober bij De Oude Veiling. De koffie staat voor u klaar.

Waar: De Oude Veiling, Marktstraat 19 in Aalsmeer
Wanneer: Zaterdag 8 oktober vanaf 13.30 tot 17.00 uur.

deel dit bericht
meer nieuws