KudelKnutselKlup: maak je eigen kunst!

Wie: Kinderen van groep 4 t/m 8
Wat: KudelKnutselKlup
Waar: Place2Bieb Kudelstaart
Wanneer: Woensdagmiddag 28 februari 2024 15:30 – 17:30 uur
prijs per cursus​: € 35,- voor 6 lessen

Kinderen van groep 4 t/m 8 kunnen vanaf 28 februari 2024 bij de KudelKnutselKlup in Kudelstaart terecht om hun eigen creatieve kunst te leren maken. De cursus wordt gegeven door Femke Kempkes, een ervaren kunstenaar die al veel kinderen heeft geholpen om hun eigen kunst te maken.

In de KudelKnutselKlup kunnen kinderen verschillende kunsttechnieken leren, zoals schilderen, tekenen, kleien en knutselen. Er wordt gewerkt met verschillende materialen, zoals verf, papier en klei. De kinderen kunnen van alles ontwikkelen tijdens de lessen, niets is te gek!

Ideeën uitwerken tot kunstprojecten

De KudelKnutselKlup is een geweldige manier voor kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen. Ze kunnen hun eigen ideeën uitwerken en leren omgaan met verschillende materialen. Femke helpt de kinderen om van een idee en kunstproject te ontwikkelen. Het is ook een leuke manier om andere kinderen te ontmoeten en samen te werken aan kunstprojecten.

De cursus bestaat uit zes lessen van 2 uur. De lessen worden gegeven op woensdagmiddagen van 15.30 tot 17.30 uur in Place2Bieb Kudelstaart. De kosten bedragen € 35,- per cursus. De KudelKnutselKlup is een goede manier voor kinderen om eerste stappen de zetten in het maken van kunst. De cursus is geschikt voor kinderen van alle niveaus, dus ook voor kinderen die nog nooit met kunst hebben geëxperimenteerd.

Voordelen van de KudelKnutselKlup

  • Ontwikkelt de creativiteit van kinderen
  • Leert kinderen omgaan met verschillende materialen
  • Is een leuke manier om andere kinderen te ontmoeten
  • Is geschikt voor kinderen van alle niveaus

Aanmelden

Inschrijven voor de KudelKnutselKlup kan via de website van Cultuurpunt Aalsmeer. De inschrijving sluit op 14 februari 2024.

Geen geld voor cultuur?
Is er thuis te weinig geld om je kind iets aan kunst en cultuur te laten doen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het fonds betaalt het lesgeld en eventuele attributen. Voor meer informatie kijk op https://jeugdfondssportencultuur.nl/ 

deel dit bericht
meer nieuws