Sport & Cultuur festival: Beleef sport en cultuur in Aalsmeer

Het sport & cultuur Festival is niet zomaar een evenement. Dit is de gelegenheid om de veelzijdigheid en vitaliteit van jouw organisatie/vereniging te presenteren aan een breed publiek. Of je nu een sportclub, cultuurvereniging of andere aanbieder bent, deze dag biedt een podium om te laten zien wat jouw organisatie/vereniging zo bijzonder maakt.

Voor wie: Sport en cultuur organisaties / verenigingen
Wanneer: Aanmelden voor 31-12-2023. Het festival is op 21 april 2024.
Waar: Sportcentrum de waterlelie.

Waarom deelnemen?

1. Netwerk – Ontmoet gelijkgestemde verenigingen, potentiele leden en belangrijke stakeholders, waaronder vertegenwoordigers van de gemeente. Breid je netwerk uit en ontdek mogelijkheden voor samenwerkingen.

2. Exposure – Vergroot de zichtbaarheid van jouw vereniging. Laat zien waar jullie staan, welke activiteiten er worden aangeboden en wat jullie uniek maakt. Dit is de kans om lokale gemeenschappen te inspireren en te betrekken.

3. Een onvergetelijk festival – Naast zakelijke kansen staat het festival garant voor plezier en vermaak. Geniet van een bruisende sfeer, live optredens, demonstraties en proeflessen. Maak van deze dag een onvergetelijke ervaring voor zowel deelnemers als bezoekers.

Wat moet je doen om erbij te zijn?
Klik hier om je organisatie/vereniging aan te melden.  Meld je aan voor 31-12-2023. Wij hopen van harte dat je deel uit wilt maken van deze bijzondere dag en dat we samen een succesvol evenement neer kunnen zetten wat de diversiteit van alle sport, cultuur en kunst in Aalsmeer in de schijnwerpers zet.

deel dit bericht
meer nieuws