Gedichtendag 2024

Kom naar een betoverende avond vol poëzie tijdens de 25e Gedichtendag die KCA deze keer samen met de Gemeente Aalsmeer organiseert! Deze avond vindt plaats op donderdag 25 januari 2024 in Restaurant De Oude Veiling. Dompel jezelf onder in de boeiende wereld van poëzie en de kracht en schoonheid van woorden terwijl talrijke dichters hun verzen rond het thema THUIS reciteren en de diepten van menselijke emoties verkennen door middel van taal. Dit alles wordt omlijst met live muziek en gepresenteerd door Dorpsdichter Jan Daalman. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze expressieve kunstvorm, tijdens de Gedichtendag 2024 is iedereen verwelkom.

Wie: KCA & Gemeente Aalsmeer
Wat: Gedichtendag
Waar: De Oude Veiling, Marktstraat 19, Aalsmeer.
Wanneer: 25 januari 2023, 20.00 uur

Nieuwe Dorpsdichter
Bijzonder is dat die avond door wethouder kunst en cultuur Willem Kikkert de nieuwe Dorpsdichter van Aalsmeer bekend wordt gemaakt. Hij of zij neemt het stokje over van Jan Daalman, die zich de afgelopen vier met verve heeft ingezet voor de poëzie. Jan zal de presentator van de avond zijn.

Gedichtenbundel
Alle voorgedragen gedichten zijn weer gebundeld in een mooi boekje dat die avond te koop is voor € 5.

Plaatsreservering
De entree voor de avond is gratis,uw gift wordt die avond uiteraard zeer op prijs gesteld. Om verzekerd te zijn van een zitplaats raden we je aan een plaats te reserveren. Dat kan op de volgende manieren:

  • donderdag 25 januari 2023, 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
  • locatie: De Oude Veiling, Marktstraat 19, Aalsmeer (google map)
  • entree: uw gift
  • reserveren: klik hier

 

deel dit bericht
meer nieuws