Judith Glasbeek is docente dwarsfluit. Ze heeft haar diploma Uitvoerend Musicus en aantekening Docent behaald aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam.

Judith vind het belangrijk dat kinderen, jongeren en volwassenen hun eigen talent ontdekken en met veel plezier muziek gaan maken. Kennismaking met verschillende muziekstijlen, werken aan een goede techniek en mooie toon, samenspelen, podiumpresentatie en theoretische kennis zijn hiervoor onontbeerlijk.

Een keer per jaar geeft Judith met haar leerlingen een concert met een speciaal thema voor ouders, vrienden en familie. Ze verzinnen een verhaal, schrijven een script of arrangeren bestaande muziek. Niet alleen voor eigen publiek spelen, maar ook openbare optredens zijn erg leuk en belangrijk. Judith en haar leerlingen proberen altijd vragen en initiatieven vanuit diverse organisaties en instellingen te honoreren met een optreden, zoals de Kunstroute Aalsmeer, Alzheimer Café Vinkeveen, Zorgcentra, Week van de Amateur Kunst (WAK), Kerstvieringen en dergelijke.