De Oude Veiling Toont!

Er zijn nieuwe werken in olieverf en acryl te zien bij het Cultuurpunt Aalsmeer. Elke zes weken wijzigen de exposanten, eind oktober zijn dit leden van het Aalsmeer Schilders Genootschap in beeld. Zondag 30 oktober om 16:00 uur – tot 17:30 uur vindt de opening plaats in de foyer van de Oude Veiling.

Op zondag 30 oktober  opent cultuurpunt Aalsmeer zijn deuren voor een tentoonstelling van Het Aalsmeer Schilders Genootschap (ASG). Dit vindt plaats in de foyer van de Oude Veiling alwaar het ASG exposeert met nieuwe werken van acryl en olieverf. Het ASG bestaat uit amateur schilders en tekenaars die in groepsverband samen tekenen en schilderen. Schilder of teken je zelf en lijkt het je leuk om dat samen met anderen te doen dan kan dat elke woensdagavond. Op 11 december 2022 organiseert het ASG een workshop voor iedereen die wil schilderen en tekenen. Dit gebeurt in een gezellige en ontspannen sfeer.
Buiten de tentoonstelling in de oude veiling worden er door het jaar heen meer momenten en exposities georganiseerd door het ASG.
Op de woensdagen wordt er vrij gewerkt, waarbij de gevorderden hun kennis graag delen.

Dit vindt plaats op de woensdagavonden van 19:30 – 22:00 uur bij het Cultuurpunt Aalsmeer, Marktstraat 19, 1431BD.
Meer info en contact> https://www.cultuurpuntaalsmeer.nl/agenda/ Minder weergeven

deel dit bericht
meer nieuws
Namens Cultuurpunt Aalsmeer willen we jullie een fijne kerstdagen en nieuwjaar vol met cultuur…
lees verder