Tentoonstelling van het Aalsmeers Schilders Genootschap

Aankomende zondag laten Joyce van Eunen, Henny Jonker, Alfred Kok en Nelly van Leeuwen.

Nelly van Leeuwen van het Aalmeers Schilders Genootschap nieuw werk zien in de Oude Veiling. De leden van het Aalsmeers Schilders Genootschap maken een sterke ontwikkeling door. Door de jaren heen is de kwaliteit van de schilderijen enorm verbeterd, daarom is het aan te raden om zondag 15 oktober om 15:30 langs te komen bij de opening van de tentoonstelling van het Aalsmeers Schilders Genootschap. De schilders van het genootschap zijn geïnspireerd door de natuur, graffiti, stilleven en steden en tonen in de Oude Veiling hun krachtigste werk. De opening op 15 oktober van 15:30 tot 18:00

Wie: Het Aalsmeers Schilders Genootschap
Wat: Schilderkunst
Waar: De Oude Veiling, Marktstraat 19, Aalsmeer.
Wanneer: De opening is op 15 oktober van 15:30 tot 18:00. De schilderijen blijven hangen tot 27 oktober

Het Aalsmeers Schilders Genootschap (A.S.G.) is in 1985 opgericht. De groep komt wekelijks met plezier bij elkaar om te tekenen en/of te schilderen. Doel van de groep: creativiteit, ontspanning, gezelligheid met elkaar combineren. Én elkaar inspireren! We kijken niet naar niveau dus ook beginners zijn welkom. We geven géén les. De avond is puur om, op een gezellige manier, zich creatief te uiten. Leden wisselen vrijblijvend ervaring en kennis uit. Een bespreking van het werk vormt meestal de afsluiting van de avond.

Er is ook ruimte voor expositie, een workshop, een cultureel uitstapje of een thema-avond. De leden zijn vrij om daar, wel of niet, aan deel te nemen.

Waar: Wijkcentrum voor Elkaer, Nobelhof 1, te Kudelstaart
Wanneer: op de vaste woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur

Contact & info:
Rob Tan (voorzitter) rtktan@gmail.com Henny Jonker (secr./activiteitencomm) hennyolly@gmail.com
fb: https://m.facebook.com/groups/250723029300076/?ref=share

deel dit bericht
meer nieuws
Namens Cultuurpunt Aalsmeer willen we jullie een fijne kerstdagen en nieuwjaar vol met cultuur…
lees verder