Week van de poëzie

In de etalages van Aalsmeer Centrum zullen tijdens de Nederlandse WEEK VAN DE POËZIE van 28 januari tot en met Valentijnsdag 14 februari 2021 gedichten te lezen zijn van Aalsmeerse dichters.

Het thema van de WEEK VAN DE POËZIE 2021 is SAMEN. Poëzie verbindt en voedt ons, inspireert en brengt ons samen.

Helaas is het deze keer niet mogelijk om in Cultureel Café Bacchus de jaarlijkse Poëzieavond te houden maar de werkgroep Podiumkunsten & Literatuur van KCA heeft een bijzonder alternatief gevonden. Samen met winkeliers van Aalsmeer dorp zetten we POËZIE IN DE ETALAGE.
Met trots nu de aankondiging dat deze gedichten vanaf 28 januari tot en met 14 februari  gepresenteerd gaan worden in 23 etalages van Aalsmeer Winkeldorp! Hoewel samen steeds kleiner lijkt te worden nodigen wij u uit voor een winterwandeling langs de etalages van de deelnemende winkeliers:
Van der Schilden Lingerie, Eye Care Ed Kriek Optiek, Van Uffelen, SparnaaijJuweliers, Bakkerij Vooges, Trouw Bruidsmode, Gentlemens Place, Kaashandel De Osdorper, G&W Gezondheidswinkel, Bruna, DiEMode, Bertram & Brood, Makelaardij Eveleens, Eye Wish, The Phone House, Goemans, Wereldwinkel, Waning Tweewielers, Het Boekhuis, Henrita, Total Copy Service, Zeilmakerij Lobbes en Notaris Labordus. 

Er zijn 32 gedichten binnengekomen! Onder deze dichters zijn twee Belgische dames en ook verwelkomen wij onze oudste debutante Anny van 87 jaar!

Geniet van de uitnodigende etalages want ook al zijn de niet essentiële winkels gesloten, de online verkoop kan gewoon doorgaan; steun daarom onze lokale ondernemers maak een mooie doelbewuste wandeling door het centrum van Aalsmeer.

deel dit bericht
meer nieuws
Namens Cultuurpunt Aalsmeer willen we jullie een fijne kerstdagen en nieuwjaar vol met cultuur…
lees verder